Schelphorst 22c6 - 1771 SL Wieringerwerf - +31 (0)227 - 604 362

TTH Watersport introduceert de i-trailer

iTrailer staat voor intelligent trailer, een patent boottrailer die een hoop dingen bij u als gebruiker uit handen neemt. Het gepatenteerde systeem van TTH Watersport is een ware revolutie op het gebied van de boottrailer bouw.
Het traileren van uw boot met deze patent trailer wordt nu een fluitje van een cent. Het centreren van uw boot en het afstellen van alle rollen wordt uit handen genomen door de iTrailer.

In plaats van een kielrol van rond 60mm wordt de kiel nu gedragen door 2 naast elkaar geplaatste wielen van rond 260mm. Kimrollen aan de zijkant zijn vervangen door grote massieve loopwielen van rond 400mm. Door de kiel en kimwielen met elkaar te laten communiceren zal de boot te allen tijde op alle wielen gedragen worden.
Bij aanschaf van een iTrailer is nog maar 1 ding dat van belang is, dat de lengte en het laadvermogen zijn afgestemd op Uw boot. Vandaag een planerende boot op de trailer vervoeren en morgen een sloep met een kiel van 150mm, dat kan en zonder wat te hoeven instellen!

En voor nog meer gemak kunt u de patent trailers uitbreiden met deze optie’s

Electrische lier met afstandbediening
Aluminium loopplank

Voordelen van een I-Trailer met patent op een rij:
  • Elke boot past tot 5,5 meter, met of zonder kiel
  • Volledig frame 3mm en volbad gegalvaniseerd
  • Massief rubberen loopwielen (anti plof)
  • Alle rollen stellen zichzelf in
  • Bedrading door frame zijverlichting ook in frame
  • Liersteun eenvoudig te verschuiven
Vraag nu offerte aan