Over ons

TTH Watersport introduceert de i-trailer

Welkom op de website van iTrailer, het zusterbedrijf van TTH watersport.

De perfecte boottrailer kopen? Dat kan hier!
Op onze website kunt u een ruime selectie boottrailers vinden, zowel geremd als ongeremd.
Deze boottrailers zijn onder andere te gebruiken voor uw sloepen, tenders, jetski’s etc.
Een goede boottrailer kan het werk een stuk lichter maken, en dit kan op vele manieren gedaan worden.
Wij bouwen al sinds 1995 ongeremde, kantelbare trailers, waardoor onze kennis op dit vlak uitstekend is. Zo gebruiken wij o.a. kimrollen met een zachte laag die vervorming tegengaan.

En als u vaak alleen het water op gaat, kunt u bijvoorbeeld een centreer set toevoegen als extra optie, hiermee kunt u gemakkelijk zelf de boot op uw trailer lieren. Deze boottrailers zijn vrij licht en daardoor erg gemakkelijk in het gebruik. Op de pagina ongeremde trailers kunt u de trailer naar wens vinden, en u kunt deze boottrailer kopen door contact met ons op te nemen en een offerte aan te vragen.

Naast de ongeremde trailers kunt u ook een boottrailer kopen uit onze selectie geremde boottrailers. Wij zijn deze zelf gaan produceren wegens het feit dat we bij andere producenten dingen misten wanneer we daar een boottrailer aanschaften. Bovendien was het financieel rendabeler. Daardoor zijn deze trailers voorzien van alle gemakken voor een eerlijke prijs. De kleinste boottrailer uit onze selectie geremde trailers is kantelbaar.
Het grootste gemak vind u bij onze gepatenteerde boottrailers.

Bij onze gepatenteerde trailers zijn namelijk de 60mm kielrollen vervangen door twee naast elkaar geplaatste wielen van 260mm, en de kimrollen aan de zijkant zijn vervangen door grote loopwielen van 400mm.

Door deze wielen met elkaar samen te laten werken wordt ervoor gezorgd dat uw boot altijd gedragen zal worden door alle wielen van de boottrailer. Met deze speciale boottrailers wordt zowel het centreren van de boot als het afstellen van de rollen volledig overgenomen door de trailer zelf.
Wilt u zelf zo’n handige boottrailer kopen? Kijk op onze site welke boottrailer voldoet aan uw eisen en u kunt meteen een offerte aanvragen.
Wilt u geen boottrailer kopen, maar is uw boottrailer wel toe aan reparatie, onderhoud of nieuwe onderdelen? Dat is geen probleem! Wij leveren onderhoudsbeurten en reparaties voor trailers. Bovendien kunt u via de pagina ‘onderdelen shop’ naar onze website boottraileronderdeel. Op deze website wordt u een ruime selectie onderdelen, accessoires en elektronica voor uw boottrailer.
Zo is het gegarandeerd dat uw trailer voldoet aan al uw eisen.

En voor nog meer gemak kunt u de patent trailers uitbreiden met deze optie’s

Electrische lier met afstandbediening
Aluminium loopplank

Bekijk hier alle boottrailers

Alle Boottrailers